Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: UX Researcher

Plaatsingsdatum 26-07-2018 Functiecategorie E-Commerce / Search Engine Mark...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -

Heb jij een duidelijke visie op UX-research en affiniteit met webdesign? En wil jij onze vergelijkers telkens verder optimaliseren, van concept tot ontwerp tot implementatie, door kwantitatieve en kwalitatieve gebruikersonderzoeken? Mooi. Alleen zo blijven we de beste in de markt. Be wise and join us!

Hoge conversie én de meest ultieme klantervaring
Na een kop verse espresso klap je je laptop open. In het MVT-dashboard zie je dat die ene test eindelijk significante resultaten laat zien, dus in een Skypecall vraag je een van de developers de test stop te zetten. Voor het gebruikersonderzoek van volgende week leg je de laatste hand aan je briefing. En je belt met het onderzoeksbureau. Zijn alle respondenten al gevonden? Na de biologische lunch en een potje tafeltennis luister je een uurtje mee met de klantenservice. Waar bellen gebruikers over? Je bespreekt je bevindingen met de Performance & CRO Manager en noteert jullie testideeën voor optimalisatie. Om je hoofd weer leeg te maken, loop je een rondje door het Vondelpark. Je sluit je dag af met het rondmailen van de resultaten van de vanmorgen afgesloten test. Zo, laptop dicht. Op naar huis. Of aansluiten bij de borrel?

Samen met de Perfomance & CRO Manager bepaal je de CRO-strategie van Pricewise. Ook werk je intensief samen met onze UX-designer, data-analisten, klantenservice en productspecialisten. Je bent altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen. En je stimuleert de onderzoeks- en testcultuur binnen Pricewise door resultaten met je collega’s te delen.

Dit ben jij

 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding op zak
 • Minimaal 3-5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
 • Ervaring met het opzetten, uitvoeren en analyseren van MVT’s en verschillende tools (bijvoorbeeld Optimizely, Sitespect of eigen software)
 • Ervaring met analysetools als Google Analytics, Usabilla en Hotjar
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels
 • Een sterk analytisch vermogen en een zeer nauwkeurige manier van werken
 • Veel gevoel en belangstelling voor de wensen en drijfveren van onze klanten
 • Sterke affiniteit met E-commerce

What’s in it for you

 • Op de eerste plaats natuurlijk geld
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • Ongekend goede werksfeer
 • Veel ruimte voor initiatief, nieuwe ideeën en ontwikkelingen
Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?


 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) E-Commerce / Search Engine Marketing & Optimisation
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden UX, researcher, pricewise, amsterdam, vacature, webdesign, conversie, klantervaring, onderzoek

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer