Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Tester Webdevelopment

Plaatsingsdatum 03-12-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -
Hallo! Jji hebt diudelijk een schrep oog voor detial. En dat is nu nét wat wij zoeken in een ervaren tester van webapplicaties. Be wise and join us!

Dingen kapot maken
Daar ben jij goed in. Je snapt namelijk waar de gevoelige punten zitten in websites en applicaties. Je zal bij diverse projecten zelfstandig een testplan opstellen en uitvoeren.

Ook spot jij mogelijke verbeterpunten. Zowel voor onze bezoekers maar ook intern voor de procedures die samen met onze testmanager worden opgesteld en geoptimaliseerd. En je bent geïnteresseerd in de laatste ontwikkelingen op het gebied van test-automatisering.

Dingen maken
Dat is wat wij doen! Dat betekent dat we naast onze vergelijkers nog veel meer soorten online tools maken die allemaal perfect moeten werken. Dat is in ieder geval jouw streven. Je zal niet alleen te maken krijgen met wat je ziet in je browser, maar ook met data-koppelingen die we bouwen met alle verzekeraars, energieleveranciers, internetproviders, financiële instellingen, en nog veel meer. Een interessant kijkje in de virtuele keuken dus.

We werken agile- niet strikt volgens scrum – met JIRA en rollen uit op basis van continuous delivery. Samen met een dedicated en hecht ontwikkelteam van meer dan 20 front- en back-end developers in Roemenië. Voor het back-end werk maken zij gebruik van .NET/SQL Server. Voor front-end werk wordt – naast de gebruikelijke technieken – gebruik gemaakt van Angular JS.

Jij checkt de volgende eigenschappen

 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring met het testen van (online) software
 • Je weet goed de implicaties in te schatten van aanpassingen, óók op de ongewijzigde software (regressietesten)
 • Je hebt oog voor procesverbeteringen
 • Je weet goed te specificeren voor onze ontwikkelaars hoe zij een probleem kunnen reproduceren en wat ze moeten weten om het probleem te verhelpen
 • Uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels in woord en geschrift is vereist
 • Je bent in het bezit van een testcertificaat (bijvoorbeeld ISTQB Foundation)
 • Ervaring hebben met testautomatisering (bijvoorbeeld via Selenium) is een pre
 • Tafeltennis-skills komen goed van pas

What’s in it for you

 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • Internationale werkomgeving en een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
 • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!

Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Nederland
Trefwoorden tester, online sofware, pricewise, vacature, webdevelopment, amsterdam, test, software, development

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer