Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiair Onderzoek Hypotheken en Consumptief Krediet

Plaatsingsdatum 24-11-2016 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Amsterdam Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 40 Salaris -
Stagiair Onderzoek Hypotheken en Consumptief Krediet
Amsterdam. Fulltime (32 - 40 uur).

Heb jij de drang om de financiële sector transparanter en efficiënter te maken? En om onderdeel uit te maken van een disruptieve gamechanger? Mooi. Pricewise biedt je deze kans: een stageplek in het team Business Development en Innovatie binnen de afdeling e-Commerce. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en veel te leren over de online wereld en financiële producten. Kortom: dé plek waar je op alle vlakken ervaring op kunt doen en een kijkje kunt nemen in de keuken van een snelgroeiend jong bedrijf in hartje Amsterdam! Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!

Dit is wat je gaat doen

Je wordt betrokken bij de werkzaamheden binnen het team Business Development en Innovatie. We vragen van jou een proactieve instelling om samen met ons vergelijkingstools en adviesdiensten te ontwikkelen voor de leen- en hypotheekmarkt.

Tijdens je stage zal je de volgende werkzaamheden uitvoeren

  • Onderzoek doen naar de Hypotheekmarkt en Consumptief Krediet markt op het gebied van customer experience c.q. flow, commercie, business modelling en meer
  • Onderzoek doen naar productvoorwaarden en prijsstructuren
  • Onderzoeken en specificeren van Customer journeys en online flows en deze koppelen aan onze backoffice en de orderverwerkingsstraten van de aanbieders
  • Opstellen van een business case voor de Hypotheekmarkt

Dit willen we graag terug zien in een kandidaat

Wij zijn op zoek naar een WO/HBO stagiair die analytisch zeer sterk is, een productieve houding heeft en de handen uit de mouwen wil steken. De voorkeur gaat uit naar een student in de richting Banking, Finance, Commerciële Economie of vergelijkbare studierichting. Ook als je een technische studie volgt, ben je van harte welkom. Affiniteit met de online wereld en techniek is een must, ervaring is een pre. Spreekt je dit aan? Dan zoeken we jou!

Hoe je kunt solliciteren

Is bovenstaande stage jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV en motivatie via het online sollicitatieformulier naar ons op! We kijken uit naar jouw reactie!
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Stage, stagiair, onderzoek, hypotheken, consumptief, krediet, pricewise, vacature

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer