Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stagiair Marktonderzoek & Business Development Mobiele Telefonie

Plaatsingsdatum 24-11-2016 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Amsterdam Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 40 Salaris -
Stagiair Marktonderzoek & Business Development Mobiele Telefonie
Amsterdam, Fulltime/Parttime

Heb je een flinke dosis ondernemerschap en commerciële drive? En combineer je dit met een scherp analytisch vermogen? Dan ben jij de perfecte persoon om ons te helpen met het verkennen van nieuwe markten en het ontwikkelen van nieuwe online services. Pricewise biedt je een unieke kans om werkervaring op te doen bij een disruptieve gamechanger in de vorm van een stageplek. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en om veel te leren over online markten en e-commerce.

Kortom: Pricewise is dé plek waar je op alle vlakken ervaring op kunt doen en een kijkje kunt nemen in de keuken van een snelgroeiend jong bedrijf in hartje Amsterdam! Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder!

Dit is wat je gaat doen

Je gaat onderdeel uitmaken van het team Business Development en Innovatie binnen de e-commerce afdeling. Dit team is bezig met het verkennen van interessante nieuwe markten en productcategorieën voor Pricewise, zoals mobiele telefonie. Je gaat meedraaien in dit team, waarbij je in eerste instantie de teamleden ondersteunt bij diverse werkzaamheden en daarna ook zelf concrete taken en projecten zal gaan uitvoeren.

Dit zijn je verantwoordelijkheden

  • Meehelpen en ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden van het BD & I team
  • Doen van kwalitatief en kwantitatief onderzoek naar o.a. de mobiele telefonie markt: in kaart brengen van de marktomvang en marktverdeling, trends en ontwikkelingen, dynamiek en concurrentie, etc
  • Analyseren en rapporteren van de bevindingen en onderzoekscijfers, het opstellen van conclusies en aanbevelingen
  • Het in kaart brengen van alle mobiele telefonie producten, productkenmerken en prijzen/prijsmodellen
  • In kaart brengen van hoe de customer journey, de online salesfunnels en fulfilmentprocessen er precies uitzien in de markt
  • In kaart brengen hoe de customer journey, online salesfunnels en fulfilmentprocessen er precies uitzien in de markt
  • Ondersteunen van het BD & I team bij het uitwerken van het businessplan en business case

Dit zien we graag terug in een kandidaat

Wij zijn op zoek naar een HBO/WO stagiair die analytisch zeer sterk is, een proactieve werkhouding heeft en de handen uit de mouwen wil steken. De voorkeur gaat uit naar een student in de richting Marketing, Commerciële Economie of een vergelijkbare studierichting. Ook als je een technische studie volgt, ben je van harte welkom. Affiniteit met de online wereld en IT is een must, ervaring hiermee is een pre. Spreekt je dit aan? Dan zoeken we jou!

Hoe je kunt solliciteren

Is bovenstaande stage jou op het lijf geschreven? Stuur dan je CV en motivatie via het online sollicitatieformulier naar ons op. We kijken uit naar jouw reactie!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden stagiair, marktonderzoek, business development, mobiele telefonie, commercieel, online, pricewise, amsterdam,

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer