Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage Online Marketeer

Plaatsingsdatum 14-07-2017 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 40 Salaris -
Stage lopen saai? Niet bij Pricewise! Dit is namelijk de tofste stageplek om alles te leren over online marketing. Wij zijn niet voor niets dé populairste vergelijkingswebsite van 2015 & 2016. Waar? In hartje Amsterdam (Overtoom – nabij het Leidseplein).

 

Every day is a good day

De wekker gaat! Hop naar je stage. Tussen 09:00 – 09:30u je eerste verse bak koffie in je eigen Pricewise mok. Schrijftalent en affiniteit met data op zak. Zo begin je aan je dag op de Marketing & Communicatie afdeling. Naast de dag tot dag ondersteuning staat op de agenda: het plannen en optimaliseren van verschillende marketing campagnes. Opzetten en analyseren van e-mailcampagnes? En het schrijven van content voor de website en ons blog? Check! Onderdeel van jouw uitdagende en inspirerende takenpakket. En vergeet niet jouw aandeel in het versturen van allerlei soorten mails. Jij komt je dag wel door toch?


Succes moet gevierd worden

Jij hebt het beste uit onze communicatiemiddelen gehaald en de klanten zijn voorzien van de juiste communicatie op het juiste moment. Mooi. Net op tijd voor de vrijmibo. Zo doe je dat! En succes moet gevierd worden!


Dit ben jij

Om de stage tot een succes te maken vragen wij:

  • Jouw creativiteit en nauwkeurigheid
  • Je bent in staat om grote hoeveelheden data te analyseren en interpreteren
  • En weet communicatie op zowel inhoud als vorm af te stemmen op verschillende doelgroepen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

What’s in it for you

  • Stagevergoeding
  • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden
  • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
  • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
  • Je bent een prof in tafeltennis aan het einde van je stage. Ook leuk!

Check √

We hebben een ‘klik’! Stuur snel je cv met motivatie naar ons op. En houd je telefoon goed in de gaten. Wie weet belt Lisanne of Marloes van HR je voor een kennismakingsgesprek. Tot dan!?

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden vacature, Pricewise, stage, online, online marketing, marketeer, Amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer