Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage Onderzoek Hypotheken & Consumptief Krediet

Plaatsingsdatum 30-11-2017 Functiecategorie Commercieel - Business Developm...
Standplaats Amsterdam Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 40 Salaris -
Wil jij de financiële wereld transparanter maken met jouw enthousiasme en sterk analytisch denkvermogen? En ben je op zoek naar een stage waarbij onderzoek doen centraal staat? Be wise and join us!

Every day is a good day

Stage lopen saai? Niet bij Pricewise. Onder het genot van een verse bak koffie bespreek je ’s morgens samen met je collega’s van het Business Development team je onderzoeksopzet. Jij gaat aan de slag met het analyseren van de lenen flow. Met jouw analyse kan de customer journey verbeterd worden. Ook ga je onderzoek doen voor de ontwikkeling van vergelijkingstools en adviesdiensten voor de hypotheekmarkt. Zo kom jij je dag wel door, toch?

Mission complete

Topper! Je hebt een business case opgesteld voor de hypotheekmarkt. Op naar een nieuw Pricewise succes! En dat succes vieren wij samen. Drink je een biertje mee op de vrijmibo?

Dit ben jij

Om de stage tot een succes te maken, vragen wij:

  • Affiniteit met de online en financiële wereld
  • Een studie in de richting van bijvoorbeeld Banking, Finance of Commerciële Economie. Technisch opgeleid? Ook dan maken wij graag kennis!

What’s in it for you

  • Stagevergoeding
  • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden
  • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
  • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
  • Je bent in prof in tafeltennis aan het einde van je stage. Ook leuk!

Check √

We hebben een ‘klik’! Stuur snel je cv met motivatie via de ‘Nu solliciteren’ button naar ons op. En houd je telefoon goed in de gaten. Wie weet belt Lisanne of Marloes van HR je voor een kennismakingsgesprek. Tot dan!?

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Business Development
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden afstudeer, stage, stagiair, onderzoek, hypotheken, consumptief, krediet, pricewise, vacature

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer