Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Stage Marketing & Communicatie (Vlaams sprekend)

Plaatsingsdatum 08-09-2017 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau Stagiair/ Student
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Stage
Uren 32 - 40 Salaris -
Gaat jouw (Vlaamse) bloed sneller stromen van een internationale stage met een (Belgische) missie?! Here we are... in hartje Amsterdam. De tofste stageplek om alles te leren over online marketing van internationale projecten.

 

Every day is a good day
Vol energie begin je aan je dag op de afdeling Projects. Creativiteit op zak. Klaar om te knallen! Ook de Belgische consument gaan we laten profiteren van een goedkopere energierekening. Jouw aandeel hierin? Naast de dag tot dag ondersteuning schrijf en bewerk jij de content op onze campagnewebsites. E-mailcampagnes schrijven, testen, rapporteren en analyseren? Check! Onderdeel van jouw uitdagende en inspirerende takenpakket. En vergeet niet dat we ook jouw hulp nodig hebben bij het plannen en optimaliseren van de campagnes en het maken van het marketingplan voor social media. Hadden we al gezegd dat je ook meedenkt en assisteert bij het uitvoeren van Google Adwords campagnes? Kortom, jij komt je stagetijd wel door toch?

‘Mission (complete)’
Op dus naar een nieuw Pricewise succes! Samen. En succes. Dat moet gevierd worden vinden wij. Sluit je aan bij de vrijmibo?

Dit ben jij

Google Analytics, Adwords, SEO en SEA klinkt jou als muziek in de oren. Daarnaast vragen wij:

  • Goede beheersing van het Vlaams en de Engelse taal. Frans is een pre
  • Jouw organisatietalent en nauwkeurigheid
  • En motivatie om onze gezamenlijke missie te volbrengen!

What’s in it for YOU

  • Stagevergoeding
  • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden
  • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
  • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
  • Je bent een prof in tafeltennis aan het einde van je stage. Ook leuk!

Check √
We hebben een ‘klik’! Stuur snel je cv met motivatie via de ‘Nu solliciteren’ button naar ons op. En houd je telefoon goed in de gaten. Wie weet belt Lisanne of Marloes van HR je voor een kennismakingsgesprek. Tot dan!?

 
Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Marketing, communicatie, stage, vlaams, belgie, pricewise, stage

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer