Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Social Media Marketeer & Copywriter

Plaatsingsdatum 12-12-2017 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Ben jij een social mediajunkie én übercreatieve copywriter in één? En beschik je over een groot – doch short copy (!) – schrijftalent, ben je een pro in het adverteren op Facebook en wil je werken in Amsterdam? Be wise and join us!

Succes op social
Je begint de ochtend met een kopje koffie en een rondje langs al onze social kanalen. Er zijn wat vragen binnengekomen. Geen probleem. Die beantwoord jij binnen no-time. Als creatieve social media baas ga je vervolgens aan de slag met de posts die gepland staan. Ook zorg je voor de ontwikkeling, evaluatie en optimalisatie van alle social advertising-campagnes. Dit alles doe je met militaire precisie. Niet alleen voor Pricewise, maar ook voor onze internationale campagnes.

Dit ben jij
Je bent altijd als eerste op de hoogte van de laatste social trends en

  • In staat communicatie op zowel inhoud als vorm af te stemmen op verschillende doelgroepen
  • Weet hoe je een low interest onderwerp een high interest invalshoek geeft
  • Nederlands is je moedertaal en je beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk

What’s in it for you

  • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • Gratificatieregeling
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
  • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
  • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!

Check √

We hebben een ‘klik’! Stuur snel je cv met motivatie via de ‘Nu solliciteren’ button naar ons op. En houd je telefoon goed in de gaten. Wie weet belt Lisanne of Marloes van HR je voor een kennismakingsgesprek. Tot dan!?

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden social media, copywriter, , copywritter, facebook, campagnes, media, content, short copy, advertising campagnes, amsterdam, pricewise,

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer