Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: SEO Specialist Linkbuilding

Plaatsingsdatum 13-08-2018 Functiecategorie E-Commerce / Search Engine Mark...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Heb jij grote affiniteit met online marketing, wil je weten wat er nodig is om hoog te ranken in Google en je specialiseren in SEO? Beschik je over echte onderhandelings- en analyseskills? Dan ben je bij Pricewise aan het juiste adres, hartje Amsterdam (Overtoom). De strategische lat ligt hoog en daarmee ook jouw mogelijkheden om je te ontwikkelen op het gebied van SEO.

Nummer 1 posities…
En niets minder. In meerdere markten, op meerdere keywords, ben je medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van onze Google rankings, organic traffic en sales. Met jouw analytisch vermogen kijk je naar wat concurrenten en autoriteiten in onze competitieve markten doen. Je houdt van nerdy whiteboard Fridays. Je gebruikt slimme SEO-tools als Majestic, Ahrefs, Mozcheck en Webmaster. Onderhandelen is je tweede natuur. En je bent een target sniper als het gaat om het beoordelen van relevante websites en het bepalen van SEO-waarde. Dit doe je binnen ons A-class SEO-team, dat wordt aangestuurd door een echte SEO-chief.

Another deal closed!
Nadat je met militaire precisie de juiste targets hebt gevonden met het juiste contenthaakje, is het tijd voor de onderhandelingen om de deal te closen. Je bent scherp, communicatief en overtuigend. En je logt al je missies en resultaten in een mooi overzicht. Grote overwinningen vieren we met bier. En potjes tafeltennis.

Dit ben jij
Je past in ons SEO-team als je…
  • Op zoek bent naar een uitdagende startersfunctie
  • Ervaring hebt of wilt opdoen met Google Analytics en bekende SEO-tools
  • Over basiskennis van HTML beschikt
  • De Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk uitstekend beheerst

What’s in it for you

  • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
  • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
  • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!

Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 


 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) E-Commerce / Search Engine Marketing & Optimisation
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden SEO, linkbuilden, linkbuilding, amsterdam, pricewise, vacature, keywords, sales, organic traffic, targets

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer