Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: SEO Specialist Content

Plaatsingsdatum 22-05-2018 Functiecategorie E-Commerce / Search Engine Mark...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Hallo creatief en analytisch (content)talent! Schrijf jij foutloos Nederlands én ben je proactief? En heb je SEO-kennis of wil je graag veel over SEO leren? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe SEO Specialist Content!

Alleen maar top-content
Voor minder doe je het niet. Op basis van keywordresearch en concurrentieanalyses bedenk je de beste blogonderwerpen. Foutloze blogs schrijven? Appeltje eitje. Voor zowel Pricewise als gastblogs voor andere websites. Daarnaast contoleer je ook de artikelen van collega’s. Jij levert goede SEO-blogs door je vermogen om content op verschillende doelgroepen af te stemmen. Je houdt je bezig met het schrijven en optimaliseren van de statische pagina’s op onze website. Je ziet potentie om een pagina of blog te optimaliseren en gaat hier direct mee aan de slag.
Waar je nog meer mee bezig bent? Het redigeren en corrigeren van blogs. PR ondersteunen bij het controleren, verzenden en promoten van persberichten. En natuurlijk promoot je onze content ook bij andere websites.

Elke dag monitoren
Samen met je team kijken jullie naar de rankings, het verkeer en de sales. Zo weet je precies wat er nóg beter kan. Met deze informatie in je achterhoofd lever je een kwalitatieve bijdrage aan onze content- en SEO-planning. En ha, zo is het zo weer vrijdag 16.30 uur. Tijd voor een biertje en Whiteboard Friday met je team!

Dit ben jij
Je past in ons SEO-team als je...

 • Op zoek bent naar een uitdagende startersfunctie
 • De Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk uitstekend beheerst
 • Het geen probleem vindt om veel te werken met tekst: zowel het schrijven als controleren hiervan
 • Over basiskennis van HTML beschikt
 • Ervaring hebt met Google Analytics en bekende SEO-tools (pre)
What’s in it for you
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
 • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!
Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 


 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) E-Commerce / Search Engine Marketing & Optimisation
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden SEO, content, amsterdam, pricewise, vacature, keywords, blogs, blog,

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer