Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Senior Project Manager E-commerce

Plaatsingsdatum 06-09-2018 Functiecategorie Projectmanagement
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Ben jij dé ervaren, verantwoordelijke en flexibele Senior Project Manager die wij zoeken om onze collectieve campagnes in verschillende landen te managen?! Je bent energiek, een kei in plannen en systematisch werken. Je beheert de kwaliteit tot in detail, zonder het grote plaatje te verliezen. Jouw doel? De beste deals regelen voor onze consumenten.

Succesvolle campagnes
Als Sr. Project Manager ga je de groepscampagnes in verschillende landen managen. Dit omvat het e-commerce gedeelte, de marketing, de functionele specificaties en communicatie met de zakenpartners. Als hoofdverantwoordelijke ben jij het belangrijkste aanspreekpunt. Je begeleidt en beheert alle informatiestromen en besluitvormingsprocessen. Je bent niet bang om prioriteiten te stellen en flexibel te zijn in het halen van deadlines. Jij schiet niet snel in de stress.

Samen met je team ben je gefocust op het succes van de campagne door de best geoptimaliseerde flows en funnels te leveren. Daarnaast selecteer en optimaliseer je de te gebruiken marketingkanalen samen met de marketingafdeling.

Onderdeel van je dagelijkse activiteiten zijn onder meer het creëren en beheren van projectplannen. Je bewaakt en beoordeelt de projectvoortgang en tijdslijnen en past schema’s, budgetten en plannen aan waar nodig. Je identificeert en lost problemen op om het succes van de projecten te verzekeren.

Dit ben jij

 • Minimaal 7 jaar ervaring in projectmanagement in een e-commerce omgeving
 • Bekend met online marketingkanalen
 • Bekwaam in Microsoft Office en vertrouwd met het leren van nieuwe softwareprogramma's
 • Ervaring in Scrum/Agile or Prince2 is een pre
 • Uitstekende kennis van het Engels, zowel schriftelijk als gesproken. Kennis van een andere West-Europese taal is wenselijk maar niet essentieel

What’s in it for you

 • Passend salaris
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
 • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!

Check √

Stuur je cv en motivatie via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Projectmanagement
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden project, manager, ecommerce, projects, projecten, amsterdam, pricewise, vacature,

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer