Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Senior PR & Communicatie Strateeg

Plaatsingsdatum 13-04-2018 Functiecategorie Communicatie / PR
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Wij zijn op zoek naar iemand die sterk is in het ontwikkelen en uitvoeren van een organisatiebrede PR-strategie. Een onderzoeksjournalist met brede marktkennis, affiniteit met data en kritische onderzoeken. Die de juiste haakjes weet te vinden en weet hoe je de gewenste doelstellingen bereikt op het gebied van communicatie en merkstrategie. En daarnaast onze corporate en interne communicatie gaat optimaliseren.

Landelijke en Europese publiciteit

Daar zorg jij voor. Je genereert regelmatig free publicity en versterkt de autoriteitspositie. Dit doe je door voortdurend onderzoek te doen en marktontwikkelingen op de voet te volgen. Ook onderhoud je contact met onze persrelaties en volg je alle belangrijke persberichten en onderzoeken persoonlijk op. En je voorziet ze in hun data- en informatiebehoeften.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de PR-jaarkalender. Welke momenten vormen een belangrijk haakje voor een relevant persbericht, onze opinie of een uitgebreid onderzoek? Daarop time je de informatie behoefte van consumenten, (internationale) persrelaties en interne stakeholders. Je zorgt altijd voor de juiste merklading en versterkt onze autoriteitspositie en naamsbekendheid. Onder je werkzaamheden vallen ook het coachen van de Junior PR & Content Marketeer en het evalueren van de PR-acties in termen van bereik en effectiviteit.

Dit ben jij

 • Minimaal hbo-/wo-werk- en denkniveau; bij voorkeur een afgeronde relevante opleiding in Communicatie, PR of Journalistiek
 • Minimaal 4 tot 6 jaar relevante PR ervaring bij een grote dienstverlener (telecom, energieleverancier, verzekeraar, financiële instelling), consumentenorganisatie of e-commerce organisatie
 • Aantoonbaar PR netwerk
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Kennis van de energie-, verzekerings- of telecommarkt is een pre
 • Sterk analytisch vermogen
 • Je bent creatief, communicatief sterk, initiatiefrijk, flexibel, omgevingsbewust en nauwkeurig

What’s in it for you?

 • Passend salaris
 • Landelijke publicaties onder jouw woordvoering
 • Binnen een supergedreven, collegiale en informele werksfeer
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • Veel ruimte voor initiatief, kritische onderzoeken en nieuwe ontwikkelingen
 • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?


 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Communicatie / PR
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Communicatie, PR, journalistiek, netwerk, relaties, blogs, social media, content, pers, media, vacature, amsterdam, pricewise

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer