Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Sales Manager Energie België

Plaatsingsdatum 17-08-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Ben jij een ervaren salespersoon pur sang met een passie voor het binnenhalen van nieuwe relaties? En haal jij altijd het beste uit bestaande relaties? Wij zijn per direct op zoek naar iemand die Pricewise’ volledige aanbod in België (Vlaanderen en Wallonië) continu verbetert. En de relaties met energieleveranciers optimaliseert om zo de sales te verhogen. Met jouw acquisitie skills en ervaring op de b2c-dienstenmarkt, en op het gebied van relatiemanagement help je ons om de beste te zijn.

Altijd de beste deal
Daar streef jij naar. Jij draagt zorg voor de relaties met onze partners. Jij grijpt uitdagingen aan en maakt er een groot succes van. Je sluit nieuwe Belgische energieleveranciers aan voor onze energievergelijker en energiecollectieven. Daarnaast motiveer en stimuleer je Belgische energieleveranciers en regelt zo de beste deals met uitstekende voorwaarden. Omdat niemand te veel mag betalen!

Daarnaast regel je voor onze zakelijke klanten veel hoogwaardige klanten. Voor alle partijen ga jij door het vuur. Ook sta je je mannetje bij het doorgronden van een contract voor de consumenten en voor Pricewise. Je bent resilient voor veranderingen en kritiek en begrijpt decision making bij leveranciers.

Bij Pricewise vinden we een goede sfeer, vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en humor belangrijk. Als Sales Manager Energie België maak je deel uit van het Sales-team. Met Manager Jacco van der Haas aan het roer, weet je altijd waar je aan toe bent. Hij kijkt niet over je schouder mee, maar is er voor je als je hem nodig hebt. Het Sales-team bestaat uit vijf andere Account & Sales Managers waarmee je mooie resultaten neerzet. En dat moet gevierd worden! Sluit je aan bij de borrel?

Dit ben jij

 • Minimaal 8 jaar ervaring in commercieel- of relatiemanagement, inclusief sales & acquisitie
 • Ervaring in de buitendienst als accountmanager of vergelijkbare rol is een vereiste
 • Analytisch sterk en denkt out-of-the-box
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Beheersing van de Franse taal is een pre

What’s in it for you

 • Passend salaris
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • Een supergedreven, collegiale en informele werksfeer
 • Veel ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen
Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?


 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Sales, manager, belgie, energie, pricewise, vacature, senior, salesmanager, relaties, energievergelijker, vacature, amsterdam, overtoom

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer