Reporting Specialist

Met honderdduizenden overstappers per jaar beschikken we bij Pricewise over enorme hoeveelheden data. Om daar zoveel mogelijk inzichten uit te halen, zijn we op zoek naar een ervaren Reporting Specialist die het verschil kan maken. Iemand die in enorme databestanden duikt, analyses uitvoert, het verhaal achter de cijfers vertelt en daar kundig over adviseert. Ben jij dé analytische persoon die ons gaat verrassen met nieuwe inzichten? Be wise and join us.

Hoe meer data, hoe beter
Jij wordt er heel blij van als je bepaalde data zo hebt weten te doorgronden dat ze tot nieuwe cruciale bedrijfsinzichten leiden. Dit doe je door de juiste analyses los te laten op online doelgroepen, segmenten, markten, kanalen en campagnes. Daarnaast stel je (geautomatiseerde) analyses en rapportages op van marketingcampagnes, websitegedrag en andere interacties met (potentiële) klanten.

Maximale uit data halen
Jij haalt het maximale uit de beschikbare data en initieert het ontsluiten van extra bronnen om de data verder te verrijken. Per kanaal breng jij de conversieattributie in kaart en geef je advies over de waarde van het kanaal. Je maakt en initieert (geautomatiseerde) rapportages en dashboards, en signaleert trends en gedrag. Daarom is het fijn als je onze Google Analytics accounts kan beheren en optimaliseren.

Samen met onze Database Architect(en) zorg je ervoor dat onze BI-omgeving zo effectief mogelijk ingericht wordt en breng je de Customer Value & Lifetime in kaart. Je deelt analyses in begrijpelijke taal met je collega’s. En natuurlijk kun jij samen met de Database Architect elke vraag beantwoorden die met data te maken heeft.

Dit ben jij
Een whizzkid met

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen web- en data-/BI-analytics
 • Ervaring met een of meerdere gerenommeerde tools voor BI-reporting, zoals Tableau, Clickview of Power BI, bij voorkeur Sisense
 • Kennis van of ervaring met conversieattributie is een grote pre
 • Ervaring met MS SQL, data-analyse en Google Analytics is een pre
 • Kennis van of ervaring met Javascript en/of Google Tag Manager is mooi meegenomen

What’s in it for you

 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
 • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!

Check √

Stuur je cv en motivatie via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
05-10-2018
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
Trefwoorden
data analist, data, analist, anaytisch, amsterdam, pricewise, vacature, Google analytics, BI,
Branche
E-commerce
Provincie
Noord-Holland
Trefwoorden
data analist, data, analist, anaytisch, amsterdam, pricewise, vacature, Google analytics, BI,