Alle vacatures Print Solliciteer
EnglishNederlands

Vacature: Projectmanager Webdevelopment

Plaatsingsdatum 23-08-2018 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -
Hallo nerd whisperer! Heb jij een technische achtergrond en ben je in staat dat over te brengen op anderen? En kunnen onze ontwikkelaars makkelijk uit de voeten met jouw functionele of technische specificaties? Mooi. Be wise and join us!

Passie
Dat heb jij. En daarom maakt het niet uit of je meer een technisch projectmanager, product owner, Scrum master of functioneel ontwerper bent. Wij denken niet in hokjes, wij kijken naar talent. Hoe jouw talent kan worden ingezet voor één van de vele verschillende projecten die op ons verlanglijstje staan. Dit kan een B.I.-project zijn, maar ook de ontwikkeling van een complexe gebruikerssite. Jij komt met frisse ideeën zonder het eindresultaat uit het oog te verliezen. Ook voel jij je helemaal thuis in een Agile ontwikkelomgeving. Maar dat hoeft niet strikt volgens Scrum. En schakelen tussen grote en kleine projecten met verschillende doorlooptijden? Geen probleem voor jou.

Zelf bouwen
Dat is wat wij doen! We werken met JIRA en rollen uit op basis van continuous delivery. Samen met een dedicated en hecht ontwikkelteam van meer dan 20 front- en backend ontwikkelaars in Roemenië. Voor het backend werk maken zij gebruik van .NET/SQL Server. Voor frontend werk wordt - naast de gebruikelijke technieken - gebruik gemaakt van Angular JS.

Dit zijn jouw specs
Hoe beschrijf je iemand als je niet in hokjes denkt? Laten we een poging doen.

 • Minimaal 5 jaar aantoonbare relevante ervaring. Een pre als je een uitvoerend technische achtergrond hebt in Webdevelopment (bv. CRM-implementaties of programmeren)
 • De volgende begrippen geven jouw geen hoofdpijn: FTP, webservices & API’s, XSD, REST/SOAP webservice documentatie, XML, JSON, CSV-bestanden en alle andere interessante technieken die jij met je mee kan brengen
 • Ervaring met het begeleiden van technische projecten, bij voorkeur voor conversiegedreven B2C-websites
 • Scherp én analytisch
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Tafeltennis-skills komen goed van pas
Heb jij niet alles hiervan in huis maar denk je toch bij ons te passen? Neem contact met ons op.

What’s in it for you

 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Internationale werkomgeving en een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
 • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!

Check √

Stuur je cv en motivatie via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Projectmanagement, projectmanager, webdevelopment, it, ict, software, development, wireframes, specificaties, interface, design, html, css, seo, usability, technisch, pricewise, amsterdam,

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer