Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Off-page SEO Marketeer

Plaatsingsdatum 07-11-2017 Functiecategorie E-Commerce / Search Engine Mark...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Ben je een linkbuilding & SEO-talent? Beschik je over echte onderhandelings- en analyseskills? En wil je champions league spelen als het om SEO gaat? Dan ben je bij Pricewise aan het juiste adres, hartje Amsterdam (Overtoom). De strategische lat ligt hoog, en daarmee ook jouw mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op het gebied van SEO.

Nummer 1 posities…

En niets minder. In meerdere markten, op meerdere keywords, ben je medeverantwoordelijk voor het optimaliseren van onze Google rankings, organic traffic en sales. Met jouw analytisch en creatief vermogen kijk je naar wat concurrenten en autoriteiten in onze competitieve markten doen. Je houdt van nerdy whiteboard Fridays. Je weet hoe je slimme SEO-tools als Majestic, Ahrefs, Mozcheck en Webmaster gebruikt. Onderhandelen is je tweede natuur. En je bent een target sniper als het gaat om het beoordelen van relevante websites, het ontwikkelen van kwalitatieve content ideeën die aansluiten bij de doelgroep en het bepalen van SEO-waarde. Dit doe je binnen ons A-class SEO-team, dat wordt aangestuurd door een echte SEO-chief.

Another deal closed!

Nadat je met militaire precisie de juiste targets hebt gevonden met het juiste contenthaakje, is het tijd voor de onderhandelingen om de deal te closen. Je bent scherp, communicatief en overtuigend. En je logt al je missies en resultaten in een mooi overzicht.
Grote overwinningen vieren we met bier. En potjes tafeltennis.

Dit ben jij

Je past in ons SEO-team als je…

 • Minimaal één jaar linkbuilding ervaring hebt, bij voorkeur in zwaar competitieve markten
 • Ervaring hebt met Google Analytics en bekende SEO-tools
 • Over basiskennis van HTML beschikt
 • De Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk uitstekend beheerst

What’s in it for YOU

 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Gratificatieregeling
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
 • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!

Check √

We hebben een ‘klik’! Stuur snel je cv met motivatie via de ‘Nu solliciteren’ button naar ons op. En houd je telefoon goed in de gaten. Wie weet belt Lisanne of Marloes van HR je voor een kennismakingsgesprek. Tot dan!?

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) E-Commerce / Search Engine Marketing & Optimisation
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden SEO, linkbuilden, linkbuilding, amsterdam, pricewise, vacature, keywords, sales, organic traffic, targets

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer