Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Klantenservice Medewerker - Energie (België)

Plaatsingsdatum 05-09-2017 Functiecategorie Commercieel - Binnendienst / Te...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 16 - 40 Salaris -

Klanten te woord staan en mensen helpen zit in jouw DNA. Klopt toch?! Dat is precies waarom deze job zo goed bij jou past. Jij bent bij Pricewise namelijk dé expert die onze Belgische klanten ‘wiser’ maakt. Dit doe je vanaf de altijd levendige en leukste klantenservice van Amsterdam.


Pricewise bonjour avec …

Maandagochtend 08:55 uur: nog even het weekend doornemen met je collega’s. Verse bak koffie in je Pricewise mok. Tijd om je eerste klant te woord te staan. Franstalig en op zoek naar de beste deal voor energie. Met jouw kennis van de (Belgische) energiemarkt adviseer je bij het maken van de juiste keuze. Tevreden klant? Jazeker! Je neemt de tijd en zorgt voor een optimale afhandeling. Telefonisch óf per mail!


Tussen de bedrijven door analyseer en evalueer je de klant-cases en processen. Ontzettend waardevol voor de informatievoorziening op onze website. Merci!

Dit ben jij

Vol van ENERGIE en

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Franse taal
 • Je vindt het leuk om je te verdiepen in de materie van energie in België
 • Relevante werkervaring op een klantenservice
 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding op zak
 • Blinkt uit in je dienstverlenging skills en ziet flexibele werktijden wel zitten

What’s in it for YOU

 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Gratificatieregeling
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!
Check √

We hebben een ‘klik’! Stuur snel je cv met motivatie via de sollicitatiebutton naar ons op. En houd je telefoon goed in de gaten. Wie weet belt Lisanne of Marloes van HR je voor een kennismakingsgesprek. Tot dan!?

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Binnendienst / Telesales / Callcenter
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Pricewise, Amsterdam, Energie, Klantenservice, België, Frans

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer