Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Klantadviseur Verzekeringen

Plaatsingsdatum 04-09-2018 Functiecategorie Bank & Verzekeringen
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -

Werken bij het kloppende hart van Pricewise. Dat is wat je wil! En lekker belangrijk. Jij bent namelijk dé verzekeringsexpert die onze klanten ‘wiser’ maakt! Waar? Op de altijd levendige en leukste klantenservice van Amsterdam.


Pricewise goedemorgen met …

… het aanspreekpunt van onze klanten. Dat ben jij. Stipt 09:00 uur hangt de eerste klant aan je lippen. Een gevalletje: ‘Ik heb autoschade’. Jij schakelt direct met de verzekeringsmaatschappij en zorgt voor een optimale afhandeling: weer een tevreden klant! Niets nieuws natuurlijk, daar hebben we er dankzij jou heel veel van. Jij neemt echt de tijd om de klant te adviseren bij zijn zoektocht naar de meest geschikte schade- of zorgverzekering. Telefonisch óf per mail.


Aan het einde van de week analyseer en evalueer je nog even de klant-cases en processen. Zo draag je bij aan de verbetering van de informatievoorziening op onze website. Check! Net op tijd voor de vrijmibo. Sluit je aan?

Succes VERZEKERD wanneer jij

  • Beschikt over een flinke dosis kennis en kunde op het gebied van schade- of zorgverzekeringen
  • In het bezit bent van een geldig Wft Basis en Schade Particulier certificaat
  • Minimaal een mbo-opleiding hebt afgerond. Bank- en Verzekeringswezen bijvoorbeeld?
  • Relevante werkervaring hebt opgedaan op de klantenservice (auto)verzekeringen

What’s in it for YOU

  • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
  • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!

Check √

We hebben een ‘klik’! Stuur snel je cv met motivatie via de sollicitatiebutton naar ons op. En houd je telefoon goed in de gaten. Wie weet belt Lisanne of Marloes van HR je voor een kennismakingsgesprek. Tot dan!?

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Bank & Verzekeringen
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Pricewise, Amsterdam, Verzekeringen, Klantenservice, WFT

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer