Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Klantadviseur Lenen

Plaatsingsdatum 09-11-2017 Functiecategorie Bank & Verzekeringen
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 24 - 40 Salaris -
Tijd voor een nieuw avontuur?! Dat vonden wij ook! Daarom. Expert op het gebied van consumptief krediet gezocht voor onze nieuwste markt: Lenen. Maak jij onze klanten ‘wiser’ vanaf de altijd levendige en leukste klantenservice van Amsterdam?


Pricewise goedemorgen met …

… het aanspreekpunt van onze klanten. Dat ben jij! Met een flinke dosis kennis en kunde op het gebied van consumptief krediet op zak neem jij stipt 09:00 uur de telefoon op. De klant is op zoek naar de meest geschikte lening. Jij adviseert, belt met diverse kredietverstrekkers en zorgt voor een optimale afhandeling. Besparen op een huidige lening? Geen probleem! Jij regelt het. Telefonisch of per mail.


Ter verbetering van de informatievoorziening op onze website analyseer en evalueer je aan het eind van de week de klant-cases en processen. Klanten blij, wij blij. Zo doe je dat! En succes moet gevierd worden. Sluit je aan bij de vrijmibo?

Dit ben jij

Om deze rol tot een succes te maken vragen wij:

  • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding. Bank- en Verzekeringswezen bijvoorbeeld?
  • Een geldig Wft Consumptief Krediet certificaat
  • Relevante werkervaring op de klantenservice (kredieten)
  • Jouw enthousiasme om je (nog) verder te ontwikkelen in de materie van consumptief krediet

What’s in it for YOU

  • Gratificatieregeling
  • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
  • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!

Check √

We hebben een ‘klik’! Stuur snel je cv met motivatie via de sollicitatiebutton naar ons op. En houd je telefoon goed in de gaten. Wie weet belt Lisanne of Marloes van HR je voor een kennismakingsgesprek. Tot dan!?

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Bank & Verzekeringen
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden Vacature, Pricewise, Amsterdam, Lenen, Klantenservice, WFT, Consumptief Krediet

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer