Klantadviseur Internet & Tv

Onze klanten wiser maken. Dat is wat jij gaat doen. Jij wordt namelijk dé expert op het gebied van Telecom. Waar? Bij het visitekaartje van Pricewise. De altijd levendige en leukste klantenservice van Amsterdam.

Pricewise goedemorgen met …

.. het aanspreekpunt van onze klanten. Stipt 09:00 uur zit je klaar met een verse bak koffie. De eerste klant hangt gelijk aan je lippen. Gevalletje: ‘ik wil overstappen van provider’. Met de juiste kennis én door goed te luisteren adviseer jij de klant bij het maken van de beste keuze. Resultaat? Weer een tevreden klant. Niks nieuws voor jou. Bij elke klant zorg jij voor een optimale afhandeling. Telefonisch óf per mail. Tussendoor verwerk je nauwkeurig de binnengekomen aanvragen van de providers in onze systemen.

Jij vindt het belangrijk dat niemand teveel betaald. Daarom geef je advies over welk abonnement het beste bij bestaande én nieuwe klanten past. Je werkdag zit er bijna op. Sluit je straks aan bij de vrijmibo?

Dit ben jij

Vol van ENERGIE en

  • Op woensdagen presteer jij het beste en ben je in ieder geval beschikbaar
  • Flexibel. Voor wat betreft de andere werkdagen. Ma t/m vrij tussen 09:00 – 20:00 uur
  • Nieuwsgierig. Je leert graag alle ins en outs van telecom
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk

What’s in it for you

  • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
  • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
  • Je wordt een prof in tafeltennis. Ook leuk!

Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
07-12-2018
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO / Beroepssecundair onderwijs
Salaris
Trefwoorden
klantenservice, amsterdam, kcc, callcenter, telecom, energie, pricewise, vacature, overstappen, providers, adviseren, internet, tv
Branche
E-commerce
Provincie
Noord-Holland
Trefwoorden
klantenservice, amsterdam, kcc, callcenter, telecom, energie, pricewise, vacature, overstappen, providers, adviseren, internet, tv