Key Account Manager Energie Nederland

Ben jij dé ervaren salespersoon die wij zoeken? Met een gezonde dosis energie haal jij nieuwe relaties binnen en je haalt het beste uit bestaande relaties. Als Key Account Manager Energie verbeter je continu Pricewise’ volledige aanbod en optimaliseert de relaties met de energieleveranciers met als doel het verhogen van de sales. Jouw ervaring met acquisitie en relatiemanagement helpt ons om de beste te zijn.

Voor iedereen de beste deal
Daar streef jij naar. Jij draagt zorg voor het contact met onze relaties. Jij grijpt uitdagingen aan en maakt er een groot succes van. Je motiveert en stimuleert energieleveranciers en regelt zo de beste deals met uitstekende voorwaarden. Omdat niemand te veel mag betalen! Je bent een stevige, enthousiaste gesprekpartner met ferme onderhandelingservaring.

Daarnaast regel je voor onze zakelijke klanten veel hoogwaardige klanten. Voor alle partijen ga jij door het vuur. Ook sta je je mannetje bij het doorgronden van een contract voor de consumenten en voor Pricewise. Je bent resilient voor veranderingen en kritiek en begrijpt decision making bij energieleveranciers. Je hebt een positieve hands-on mentaliteit en denkt in oplossingen.

Als Key Account Manager Energie maak je deel uit van het Sales-team. Dit team bestaat uit vijf andere Account & Sales Managers waarmee je mooie resultaten neerzet. Bij Pricewise vinden we een goede sfeer, vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en humor belangrijk. Met Manager Jacco van der Haas aan het roer, weet je altijd waar je aan toe bent. Hij kijkt niet over je schouder mee, maar is er voor je als je hem nodig hebt.

Dit ben jij

 • Minimaal 5 jaar ervaring in commercieel- of relatiemanagement, inclusief sales & acquisitie
 • Kennis van b2c-dienstenmarkten is een pre
 • Analytisch sterk en denkt out-of-the-box
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

What’s in it for you

 • Passend salaris
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • Een supergedreven, collegiale en informele werksfeer
 • Veel ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen

 

Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?


 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
01-10-2018
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
Trefwoorden
account, manager, energie, energieleveranciers, nederland, accountmanager, pricewise, vacature, commercieel, relaties, energievergelijker, vacature, amsterdam, overtoom
Branche
E-commerce
Provincie
Noord-Holland
Trefwoorden
account, manager, energie, energieleveranciers, nederland, accountmanager, pricewise, vacature, commercieel, relaties, energievergelijker, vacature, amsterdam, overtoom