Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: International Sales Manager

Plaatsingsdatum 29-05-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Ben jij dé salespersoon met passie voor het binnenhalen van nieuwe relaties? En haal jij altijd het beste uit bestaande relaties? Onderhandelen met als doel Pricewise’ volledige energie-aanbod continu te verbeteren en de sales te verhogen. Daar krijg jij energie van. Ook weet jij je gedreven energieteam (5 fte) telkens weer uit te dagen.

Altijd de beste energiedeal
Daar streef jij naar. Samen met je team draag je zorg voor de relaties met energieleveranciers en halen jullie nieuwe leveranciers binnen. In Nederland én internationaal. Jij grijpt uitdagingen aan en maakt er een groot succes van. Met je team motiveer en stimuleer je energieleveranciers en regelt zo de beste energiedeals met uitstekende voorwaarden. Omdat niemand te veel mag betalen!

Daarnaast regel je voor onze zakelijke klanten veel hoogwaardige klanten. Voor alle partijen ga jij door het vuur. Ook zet je juridisch de puntjes op de i voor de consumenten en voor Pricewise. Je bent resilient voor veranderingen en kritiek en begrijpt decision making bij energieleveranciers.

Dit ben jij

 • Minimaal 5 jaar ervaring in commercieel- of relatiemanagement, inclusief sales & acquisitie
 • Minimaal 3 jaar leidinggevende ervaring aan een commercieel team
 • Analytisch sterk en denkt out-of-the-box
 • Proactief, resultaatgericht en ICT-vaardig
 • Kennis van b2c-dienstenmarkten (energie) is een pre
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
 • Kennis van de Duitse, Franse of Spaanse taal is een pre

What’s in it for you

 • Passend salaris
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • De mogelijkheid om te groeien
 • Een supergedreven, collegiale en informele werksfeer
 • Veel ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen
 • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s

Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.


Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden vacature, pricewise, sales, acquisitie, head of sales, eu, amsterdam, vacature, energie, energy, leveranciers

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer