Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: E-mail Marketeer

Plaatsingsdatum 11-06-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -
Wij zijn op zoek naar een ervaren E-mail Marketeer om al onze b2c-e-mailcampagnes te ontwikkelen en verder te optimaliseren. Van het selecteren en segmenteren van ontvangers en inregelen van event-driven campagnes tot het opzetten en testen van elke campagne. Ben jij een echte communicatiefreak, met oog voor detail? Be wise and join us!

Een dag in het leven van E-mail Marketeer…

Elke dag is anders. Jij verstuurt miljoenen mails per jaar. Je bent voortdurend bezig met optimaliseren en analyseren. Wat werkt wel, wat niet. Tweaken. En verbeteren. Van datasegmentaties en selecties tot subjectline, boodschap, content, call to action, landingspagina’s en follow-up-campagnes. Samen met je team bedenk je slimme e-mailcampagnes, ontwikkel je aansprekende content en analyseer je elke dag de laatste resultaten. Met als resultaat: de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon. Alles voor een topconversie én een onwise tevreden klant.

Jij weet alles over de optimale opzet en landing van een succesvolle e-mailcampagne. En een zorgvuldige analyticus als het aankomt op resultaten, learnings en data. Wat werkt wel, wat niet? Jij zorgt voor succesvolle campagnes. En dat moet gevierd worden! Sluit je aan bij de borrel?

Wat vragen we van je?

 • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van e-mailmarketing, waarbij je miljoenen mails per jaar hebt verzonden
 • In het bezit van een hbo- of wo-diploma met commerciële raakvlakken
 • Een bak aan kennis op het gebied van e-mail-marketing (inclusief landingspagina’s), waarbij je kunt putten uit eigen learnings en actuele ontwikkelingen
 • Sterk analytisch en conceptueel vermogen
 • Creatieve copywriting skills
 • Veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Een sterke focus op klant, user experience, resultaten en klanttevredenheid

What’s in it for you?

 • Passend salaris
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • De mogelijkheid om te groeien
 • Een supergedreven, collegiale en informele werksfeer
 • Veel ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen
 • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden e-mail marketeer, pricewise, vacature, e-mail, content, marketing, communicatie, e-mailmarketing, vacature, online pricewise, Amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer