Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: E-mail Database Marketeer

Plaatsingsdatum 24-10-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Met honderdduizenden overstappers per jaar beschikken we bij Pricewise over enorme hoeveelheden data. Wil jij daarmee aan de slag als ervaren E-mail Database Marketeer? Jij helpt onze e-mailcampagnes naar een hoger niveau. Van het slim segmenteren van ontvangers tot het opzetten van slimme event-driven-campagnes. Kortom, een echte communicatie freak, met oog voor detail. Be wise and join us.

Een optimale respons…
Daar zorg jij voor. Je verstuurt miljoenen mails per jaar voor tal van verschillende labels en partners. Je bent voortdurend bezig met optimaliseren. Tweaken. En verbeteren op basis van resultaten, learnings en data. Heb jij een idee? Laten we het testen! Jij weet de mogelijkheden van onze databases optimaal te benutten. Van data-segmentaties en selecties tot de best werkende subjectlines en nieuwste technieken op het gebied van e-mailmarketing. Samen met het E-mailmarketingteam creëer je de leukste campagnes, zet je goeie follow-ups op en analyseer je elke dag de laatste resultaten.

Naast databasemarketing weet jij alles over de optimale opzet en landing van een succesvolle e-mailcampagne. Wat werkt wel, wat niet. Met als resultaat: de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon. Alles voor een topconversie én een onwise tevreden klant.

Dit ben jij

 • Minimaal 3 jaar ervaring met e-mail- & databasemarketing
 • Kennis en ervaring op het gebied van e-mailmarketing, waarbij je kunt putten uit eigen learnings en actuele ontwikkelingen
 • In het bezit van een hbo-/wo-diploma met commerciële raakvlakken
 • Sterk analytisch en conceptueel vermogen
 • Een sterke focus op klant, user experience en klanttevredenheid
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

What’s in it for you?

 • Passend salaris
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden
 • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s

Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden database, email database, marketer, analyseren, data, e-mail marketeer, pricewise, vacature, e-mail, content, marketing, communicatie, e-mailmarketing, vacature, online pricewise, Amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer