Data Order Specialist

Ben jij Pietje-precies, scherp en analytisch? Mooi. Als Data Order Specialist ben je verantwoordelijk voor de correcte afhandeling van alle klantorders. Super belangrijk! Elke klant wil namelijk dat zijn aanvraag soepel verloopt en daar zorg jij achter de schermen voor.

Checken, analyseren en actie

Met een mok verse koffie begin je de dag met het doorlopen van de orders voor verschillende markten waaronder: energie, verzekeringen en leningen. Je ontdekt een paar orders die vastlopen op ontbrekende klant data. Jij weet meteen hoe je deze data kan verkrijgen en vraagt een collega op de klantenservice om de klanten te bellen. Voordat je gaat lunchen check je of Development de complexe order van gisteren al heeft opgelost. Gelukkig, je krijgt een go om de order te testen en door te zetten. Weer een onwise tevreden klant! Aan het eind van de dag rapporteer je de status van orders aan de Productmanagers en neem je revanche op een collega met tafeltennis.

Dit ben jij

Vol van energie en je hebt

 • Een mbo- of hbo-diploma in de richting van bv. Economie, Bedrijfskunde of Administratie
 • Ervaring met klant- of ordersystemen
 • Een klantgerichte manier van werken
 • Affiniteit met e-commerce
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

What’s in it for you

 • Op de eerste plaats natuurlijk geld
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • Veel ruimte voor initiatief in het verbeteren van bestaande processen
 • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s

 


Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
19-11-2018
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO / Beroepssecundair onderwijs
Salaris
Trefwoorden
ricewise, Amsterdam, vacature, data, order, specialist, excel, e-commerce, economie, bedrijfsadministratie, orders, verzekeringen, vergelijken,
Branche
E-commerce
Provincie
Noord-Holland
Trefwoorden
ricewise, Amsterdam, vacature, data, order, specialist, excel, e-commerce, economie, bedrijfsadministratie, orders, verzekeringen, vergelijken,