Data Entry Specialist

Ben jij een Pietje precies, scherp en analytisch? Mooi. Als Data Entry Specialist word jij verantwoordelijk voor de administratie en invoer van onze online producten en diensten. Je maakt beknopte datareportages en je speurt het internet af op zoek naar relevante productinformatie.

Altijd up-to-date

Dinsdagochtend. Met een verse mok koffie open je je mailbox, er zit een aantal verzoeken in van de Productmanagers. Eerst maar even sorteren op prioriteit. Daarna begin je aan de eerste op je lijstje, het verwerken van een productwijziging voor energie. Alle wijzingen die jij doorvoert, worden aan duizenden klanten getoond. Daarom controleer je direct of de producten correct worden getoond op de website. Gelijk resultaat van je werk dus. Na de lunch check je alle tarieven voor een collectieve campagne, die de volgende dag live gaat. Wederom het scherpste aanbod in de markt, gaaf! Je controleert nog even de data in onze verschillende back-office-systemen. En ‘s middags neem je revanche op een collega met tafeltennis.

Dit ben jij

Vol van energie en je hebt:

  • Een mbo- of hbo-diploma in de richting van bv. Economie of Bedrijfsadministratie
  • Affiniteit met e-commerce
  • Ervaring met Microsoft Excel
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

What’s in it for you

  • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
  • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s

Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 


Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
04-12-2018
Standplaats
Amsterdam
Opleidingsniveau
MBO / Beroepssecundair onderwijs
Salaris
Trefwoorden
Pricewise, Amsterdam, vacature, data, entry, specialist, excel, e-commerce, economie, bedrijfsadministratie
Branche
E-commerce
Provincie
Noord-Holland
Trefwoorden
Pricewise, Amsterdam, vacature, data, entry, specialist, excel, e-commerce, economie, bedrijfsadministratie