Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Data Engineer

Plaatsingsdatum 05-10-2018 Functiecategorie ICT - Hardware / Netwerk
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris -
Ben jij altijd one step ahead? En heb je technische expertise en passie voor data? Wij zijn op zoek naar een proactieve Data Engineer die data verzamelt, verwerkt en analyseert om het verleden te begrijpen en de toekomst te voorspellen. Ga jij deze uitdaging met ons aan?

Geniaal en flexibel
Als verantwoordelijke voor de architectuur van ons datamodel sta je aan de basis van analyses en rapportages, en je bent altijd bezig deze te verbeteren en uit te breiden. Door jou is ons datamodel elke dag compleet en up-to-date. Je weet precies hoe je onze applicaties en data aan ons bestaande BI-model kunt koppelen. Ook ben je niet onbekend in het ontsluiten van diverse webservices van eigen applicates en van publieke data-diensten.
Het ene moment ben je bezig met een project en het andere moment komt er een ad hoc verzoek tussendoor. Jij schakelt supersnel en je weet altijd de juiste prioriteiten te stelen. Hierdoor creëer je inzichten in de sterk dynamische webomgevingen van Pricewise.

Dit ben jij

Thuis in de Business Intelligence en

 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie en master in SQL
 • Kennis van programmeertalen om diverse SOAP en/of REST API’s te koppelen is een pre
 • Kennis van de volgende vakgebieden:
     o Datawarehousing
     o Business Intelligence & data analyse
     o Datamining
     o Performance optimalisatie
     o SSIS
 • Analytisch en communicatief sterk
 • Plannen en organiseren gaat je goed af

What’s in it for you

• Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
• 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
• Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
• Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
• Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
• De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden. Ook leuk!


Check √

Stuur je cv en motivatie via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Hardware / Netwerk
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden data, engineer, database, datawarehouse, specialist, pricewise, amsterdam, vacature, business intelligence, datamodel

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer