Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Content & E-mail Marketeer

Plaatsingsdatum 24-10-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Wil jij b2c-e-mailcampagnes ontwikkelen en verder optimaliseren? Heb je ervaring als e-mailmarketeer én ben jij een echte communicatie freak met oog voor detail? Mooi. Wij zoeken iemand die alles weet over de optimale opzet en landing van een succesvolle e-mailcampagne. Wat werkt wel, wat niet. Een zorgvuldige analyticus als het aankomt op resultaten, learnings en data.

Creatief schrijftalent

Dat ben jij. Je schrijft en verstuurt miljoenen mails per jaar voor verschillende labels en partners. Je bent voortdurend bezig met optimaliseren. Tweaken. En verbeteren. Van data-segmentaties en selecties tot subjectline, boodschap, content tot call to action, landingspagina’s en follow-up-campagnes. Samen met marketing en communicatie bedenk je slimme e-mailcampagnes, ontwikkel je aansprekende content en analyseer je elke dag de laatste resultaten. Met als resultaat: de juiste boodschap op het juiste moment bij de juiste persoon. Alles voor een topconversie én een onwise tevreden klant.

Dit ben jij

 • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van e-mailmarketing
 • Ervaring en kennis op het gebied van e-mailmarketing, waarbij je kunt putten uit eigen learnings en actuele ontwikkelingen
 • Minimaal een afgeronde hbo-/wo-opleiding met commerciële raakvlakken
 • Sterk analytisch en conceptueel vermogen
 • Creatieve copywriting skills
 • Een sterke focus op klant, user experience en klanttevredenheid
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

What’s in it for you?

 • Passend salaris
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • De mogelijkheid om te groeien en nóg beter te worden
 • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s

Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden e-mailmarketeer, pricewise, vacature, e-mail, content, marketing, communicatie, e-mailmarketing, vacature, online pricewise, Amsterdam

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer