Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Administrative Assistant

Plaatsingsdatum 15-12-2017 Functiecategorie Administratie: Financieel
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 24 - 40 Salaris -
Ben jij een enthousiaste duizendpoot die van aanpakken houdt? En heb jij veel administratieve kennis? Mooi. Wij zijn op zoek naar iemand die ons team komt versterken.

Geen dag is hetzelfde
Financiële administratie, office management en hospitality: we kunnen het allemaal aan jou overlaten. Jij bent een koning(in) in plannen en organiseren. De ene dag ben je bezig met bankboekingen, crediteurenadministratie en werk je het kasboek bij. Betalingsherinneringen versturen staat ook nog op je lijstje. De volgende dag duik je in het facturatieproces en het daarbij horende debiteurenbeheer. Ook check je welke post er voor wie is binnengekomen en wat er verstuurd moet worden.

“Zou jij mij alsjeblieft willen helpen met…”
…en je weet meteen al wat diegene nodig heeft. Een vliegticket voor het bezoek aan een partner in het buitenland. Binnen no-time is de bevestiging binnen. En je bestelt ook nog de biertjes en hapjes voor de borrel. Zien we je daar?

Dit ben jij
Super handig met computers en

  • Minimaal 5 jaar administratieve ervaring
  • Sterke communicatieve vaardigheden
  • Cijfermatig inzicht
  • Het is een pre als je goede kennis van Excel en Microsoft Navision hebt

What’s in it for you

  • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
  • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
  • Gratificatieregeling
  • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
  • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
  • Een club enthousiaste en ondernemende wiseguys als collega’s
Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Administratie: Financieel
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden financieel, finance, administratief, medewerker, boekhouding, pricewise, vacature, administratie, office, assistant, amsterdam, parttime,

Contactgegevens

Contactpersoon Marloes Dijkstra

Vestigingsplaats

Solliciteer