Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature: Account Manager Nederland

Plaatsingsdatum 17-08-2018 Functiecategorie Commercieel - Account Managemen...
Standplaats Amsterdam Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 36 - 40 Salaris -
Ben jij een ervaren salespersoon met passie voor het binnenhalen van nieuwe relaties? En haal jij altijd het beste uit bestaande relaties? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren Account Manager. Iemand die Pricewise’ volledige aanbod continu verbetert en de relaties met de energieleveranciers, providers, verzekeraars en andere financiële dienstverleners optimaliseert om zo de sales te verhogen. Jouw ervaring met acquisitie en relatiemanagement helpt ons om de beste te zijn.

Voor iedereen de beste deal
Daar streef jij naar. Jij draagt zorg voor het contact met onze relaties. Jij grijpt uitdagingen aan en maakt er een groot succes van. Je motiveert en stimuleert energieleveranciers, providers, verzekeraars en andere financiële dienstverleners en regelt zo de beste deals met uitstekende voorwaarden. Omdat niemand te veel mag betalen!

Daarnaast regel je voor onze zakelijke klanten veel hoogwaardige klanten. Voor alle partijen ga jij door het vuur. Ook sta je je mannetje bij het doorgronden van een contract voor de consumenten en voor Pricewise. Je bent resilient voor veranderingen en kritiek en begrijpt decision making bij energieleveranciers, providers, verzekeraars en andere financiële dienstverleners. Je hebt een positieve hands-on mentaliteit en denkt in oplossingen.

Bij Pricewise vinden we een goede sfeer, vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en humor belangrijk. Als Account Manager maak je deel uit van het Sales-team. Met Manager Jacco van der Haas aan het roer, weet je altijd waar je aan toe bent. Hij kijkt niet over je schouder mee, maar is er voor je als je hem nodig hebt. Het Sales-team bestaat uit vijf andere Account & Sales Managers waarmee je mooie resultaten neerzet. En dat moet gevierd worden! Sluit je aan bij de borrel?

Dit ben jij

 • Minimaal een afgeronde commerciële hbo-diploma
 • Minimaal 5 jaar ervaring in commercieel- of relatiemanagement, inclusief sales & acquisitie
 • Analytisch sterk en denkt out-of-the-box
 • Kennis van b2c-dienstenmarkten is een pre
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

What’s in it for you

 • Passend salaris
 • Pensioenopbouw. Geen eigen bijdrage
 • 25 vakantiedagen o.b.v. 40 uur
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10 km
 • Goed verzorgde lunch van de Buurtboer
 • Een supergedreven, collegiale en informele werksfeer
 • Veel ruimte voor initiatief en nieuwe ontwikkelingen
Check √

Solliciteer direct via de Nu solliciteren button en wij nemen snel contact met je op.

Pricewise: wiseguys. WORK hard. PLAY hard.
Wat ooit begon met een idee aan de keukentafel tijdens hun studieperiode in Zuid-Afrika wisten oprichters en directeuren Niels en Hans uit te bouwen tot een ‘force to be reckoned with’ op het gebied van vergelijken. Eerst met energie en individuele vergelijkers, later ook op het gebied van verzekeringen, leningen, internet & tv en (Europese) energiecollectieven. Met meerdere merken, markten en labels en ruim 80 wiseguys van verschillende nationaliteiten is Pricewise in heel Europa actief. Onze belangrijkste waarden zijn persoonlijk, oprecht en scherp. De organisatiestructuur is daarom plat en informeel. Je krijgt dus veel ruimte. En we geloven in work hard, play hard. Denk aan tafeltennistoernooien, vrijdagmiddagborrels, varen op de grachten en de nodige (buitenlandse) uitjes en feesten.

Vanuit ons hoofdkantoor in Amsterdam helpen we jaarlijks honderdduizenden consumenten met besparen. En daar worden we onwise blij van! Dat de teller nu op miljoenen overstappers staat in de laatste jaren, betekent dat de raket vliegt, maar we zijn er nog niet. Want de ambities reiken ver. Ga je mee?


 

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Commercieel - Account Management
Branch(es) E-commerce
Provincie(s) Noord-Holland
Trefwoorden account, manager, nederland, accountmanager, pricewise, vacature, commercieel, relaties, energievergelijker, vacature, amsterdam, overtoom

Contactgegevens

Contactpersoon Lisanne Recker

Vestigingsplaats

Solliciteer